Ветеринарна клініка Eurovet на Пасічній

Ветеринарна клініка Eurovet на Пасічній Ветеринарна клініка Eurovet на Пасічній Ветеринарна клініка Eurovet на Пасічній Ветеринарна клініка Eurovet на Пасічній

"Eurovet" — європейський бренд. Арсенал хірургічного відділення — це інгаляційний наркоз, монітор пацієнта з капнографією, ЕКГ і модулем для вимірювання тиску, сучасна стоматологічна установка, концентратор кисню, операційна лампа "Mach" німецького виробництва тощо.

Діагностичне відділення оснащене ультразвуком та рентгеном, які забезпечують ще швидше та точніше обстеження Вашого улюбленця. При необхідності лікар відбере необхідні аналізи і результати Ви отримаєте в той самий день, завдяки нашій лабораторії.

Лікарі-терапевти чергують щоденно і готові надати широкий спектр ветеринарних послуг, а саме: консультації, вакцинації, чіпування, лікувальні та гігієнічні маніпуляції різного роду.

В приміщенні нашого закладу в очікуванні клієнти мають можливість скористатися безкоштовним інтернетом Wi-Fi, а наш рецепціоність любязно пригостить Вас гарячою кавою чи чаєм.

Оплата за послуги можлива як готівкою, так і кредитними картками, також в нас діє гнучка система знижок (знижки клінік партнерів дійсні і у нас).

Працюємо за попереднім записом.

Ми працюємо зі спеціальним ветеринарним програмним забезпеченням, що дає можливість швидко знайти всю інформацію про Вашого улюбленця в нашій базі даних (вона спільна з клінікою-партнером - Ветеринарним центром "Vetmed"), а це дані про вакцинацію, раніше проведені аналізи, терапевтичні чи хірургічні втручання. Після прийому Ви отримаєте роздруковані, чіткі і зрозумілі призначення лікаря чи результати досліджень. Вам більше не доведеться під час кожного візиту повторювати всі свої дані, та дані Вашого улюбленця!

Європейська якість за доступними цінами!

Графік роботи:

Пн.–Сб.: 09:00–20:00 (прийом лікаря до 19:00)

Нд.: 10:00–18:00 (прийом лікаря до 17:00).

  • Контакти

    Ветеринарний госпіталь
    м.Львів, вул. С. Яблонської, 8
    (094) 843-81-44
    (067) 559-69-02
    (вартість дзвінка за тарифами Вашого оператора)
    Графік роботи: ЦІЛОДОБОВО!
    info@eurovet.lviv.ua

    Ветеринарна клініка
    м.Львів, вул.Пасічна,102
    (032) 232-99-92
    (067) 559-69-08
    (вартість дзвінка за тарифами Вашого оператора)
    Графік роботи: ЦІЛОДОБОВО!
    info@eurovet.lviv.ua

  • Знижки

    Для наших постійних клієнтів та їх улюбленців ми пропонуємо приємні бонусні програми та подарунки

Партнери

Партнери нашої ветеренарної клініки vetmed royalcanin