Віталій Федорович

Віталій Федорович
Лікар ветеринарної медицини, кандидат ветеринарних наук.
 
Невролог. Дерматолог. Терапевт. 
 
 
Освіта
 
Ветеринарію почав вивчати у 1996 році. Освіту здобув у Подільському державному аграрно-технічному університеті де отримав диплом з відзнакою. В 2013 році під керівництвом доктора ветеринарних наук, професора Слівінської Л.Г. успішно захистив дисертацію присвячену вивченню проблем ранньої діагностики метаболічної патології кісток та отримав звання кандидата ветеринарних наук. 
 
Фахові інтереси - ветеринарна неврологія. У 2014 р пройшов навчання та закінчив курси з неврології під керівництвом провідного невролога України, Павла Каратаєва. Стажування проходив в Україні, Польщі та Франції. Постійно відвідує конференції та семінари не лише з неврології, а й з інших спеціалізацій в Україні та за кордоном. Регулярно бере участь в майстер класах за участю вітчизняних та світових ветеринарних неврологів і нейрохірургів.
 
Лектор із багаторічним досвідом на вітчизняних семінарах та конференціях (школа Optimeal, асоціація USAVA, Асоціації спеціалістів ветеринарної медицини України), а також і зарубіжних (Республіка Польща). Постійний дописувач та автор статей у спеціалізованому ветеринарному журналі з актуальних проблема неврології. 
 
Першим в Україні запровадив практичне використання електоенцефалографії (ЕЕГ) для діагностики судом у собак та котів. Автор понад 50 наукових статей та навчально-методичних праць і патенту на корисну модель. Виголошено понад 100 усних доповідей на різних конференціях та конгресах в містах України, а також Польщі. 
 
“У клініці приймаю пацієнтів як лікар-невролог. Окрім того, займаюся викладацькою та науковою діяльністю, намагаюся якнайбільше часу витрачати на своє навчання та розвиток у професійному плані, регулярно приймаю участь у конференціях як слухач, і як лектор, намагаюся відвідувати всі Українські конференції, пов'язані з ветеринарною неврологією. Отримані знання передаю всім зацікавленим лікарям, з цією метою сам виступаю на конференціях та семінар і проводжу майстер-класи”.
 
Основою своєї роботи вважає максимально точну та своєчасну діагностику хвороб, яка заснована на об'єктивних дослідженнях. Дотримується принципів довіри та відкритості у взаємовідносинах з власниками тварин, завжди надає всю інформацію про етапи діагностики та лікування. У роботі дотримується лише тих методів лікування, які апробовані та рекомендовані провідними світовими фахівцями. 
 
Всім власникам тварин Віталій Леонідович рекомендує звертатися до лікарів, які спеціалізуються на конкретному напрямку ветеринарної медицини.
 
  • Контакти

    Ветеринарний госпіталь
    м.Львів, вул. С. Яблонської, 8
    (094) 843-81-44
    (067) 559-69-02
    (вартість дзвінка за тарифами Вашого оператора)
    Графік роботи: ЦІЛОДОБОВО!
    info@eurovet.lviv.ua

    Ветеринарна клініка
    м.Львів, вул.Пасічна,102
    (032) 232-99-92
    (067) 559-69-08
    (вартість дзвінка за тарифами Вашого оператора)
    Графік роботи: ЦІЛОДОБОВО!
    info@eurovet.lviv.ua

  • Знижки

    Для наших постійних клієнтів та їх улюбленців ми пропонуємо приємні бонусні програми та подарунки

Партнери

Партнери нашої ветеренарної клініки vetmed royalcanin