Наша філософія

Найвищі стандарти і досвід.

Ми гарантуємо високу якість послуг!

Наші спеціалісти надають послуги, що відповідають стандартам, прийнятими нашою мережею та технікам і методам європейського рівня.

Наші лікарі ветеринарної медицини - спеціалісти з багаторічним досвідом, які не зупиняються у власному вдосконаленні. Вони співтворці наших стандартів, які щоденно працюють над їх дотриманням.

Ваш улюбленець для нас паціент, а для Вас - член родини.

Кожна тваринка є важливим членом родини і в кожному випадку винятковим і неповторним. Неважливо це собака, кішка, папужка чи морська свинка - всі вони потребують турботи і догляду. Ми покликані допомогти Вам з цим!

Задоволений і здоровий улюбленець дарує тільки втіху і ще більше тепла. Наші спеціалісти допоможуть Вам подбати про здоров`я і добре самопочуття Вашого улюбленця. Якщо ви потрапили до нас, то Ваша тваринка в найкращих руках!

Емоційний зв`язок.

Найважливішим правилом для нас є радість від роботи з тваринками. Ми максимально концентруємося на кожному нашому паціенті. Неминуче, що між нами та Вашим улюбленцем виникає зв`язок, бо в такий спосіб ми можемо йому допомогти ще краще.

Постійна опіка завдяки довірі.

Команда "Eurovet" буде турбуватись Вашою тваринкою напротязі всього її життя. Ми будемо його супроводжувати від народження, підтримуючи під-час дозрівання та піклуючись про нього в старості. 

Постійна турбота - найкраща терапія.

Поряд з лікуванням не менш важливим елементом у догляді за домашнім улюбленцем є профілактика. Спеціальні засоби проти паразитів, вакцинації, постійний контроль фізіологічного стану тваринки допоможуть нам краще подбати про здоров`я Вашого улюбленця напротязі всього його життя, а також ефективно оберігати його від різноманітних захворювань.

Кожним паціентом опікуємося так, ніби він належить нам!

Турбота про середовище.

Ми дбаємо про навколишнє середовище, відтак наша робота не приносить йому жодної шкоди. Всі відходи ми утилізуємо на спеціальних підприємствах.

  • Контакти

    Ветеринарний госпіталь
    м.Львів, вул. С. Яблонської, 8
    (094) 843-81-44
    (067) 559-69-02
    (вартість дзвінка за тарифами Вашого оператора)
    Графік роботи: ЦІЛОДОБОВО!
    info@eurovet.lviv.ua

    Ветеринарна клініка
    м.Львів, вул.Пасічна,102
    (032) 232-99-92
    (067) 559-69-08
    (вартість дзвінка за тарифами Вашого оператора)
    Графік роботи: ЦІЛОДОБОВО!
    info@eurovet.lviv.ua

  • Знижки

    Для наших постійних клієнтів та їх улюбленців ми пропонуємо приємні бонусні програми та подарунки

Партнери

Партнери нашої ветеренарної клініки vetmed royalcanin